Minden ami Divat – Everything about Fashion.

Egyedi art design nyomatok egyenesen a tervezőtől! 

 

Első szakmám egyike volt a ruhatervező és ruhakészítő szakma. Ezután az élet úgy hozta, hogy fotósként dolgoztam és jártam be a fél világot. Csodás fotókat készíthettem és sok kiállításon mutathattam be a fotóimat.

A hosszú út alatt fogalmazódott meg bennem egy érzés, hogy a fotókiállításokból kilépve vászonra viszem a képeimet. Olyan anyagra ami hordható, amit mindig magammal vihetek. Mi más is lehetne ez, mint a ruházatunk. Igy készítettem el az első print design nyomatot a saját fotóimból, amihez a 2N1C szafari fotótúra alkalmával Mádon készült szőlősor fotóját használtam fel. Ez az első mintadarab is megvásárolható a webshopban: Mádisor néven találjátok meg.

Magam tervezem minden darabot így minden az én pillanatom, egyetlen és egyedi. Minden nyomaton szerepel, hogy hol készült a világban a fotó, ami az alapját képezi a print design nyomatomnak.

100 % természetes organikus alapanyagból dolgozom. Limitált példányszámban.

Üdvözlettel: Nana 

Unique art design prints straight from the designer!

 

One of my first professions was the profession of dress designer and dressmaker. Then life brought me to work as a photographer and touring half the world. I was able to take wonderful photos and showcase my photos at many exhibitions.

During the long journey, I had a feeling that I would take my pictures to the canvas when I left the photo exhibitions. For a material that can be worn that I can always take with me. We could be different from our clothes. This is how I made the first print design print from my own photos, for which I used the photo of a row of grapes made in Mád during the 2N1C safari photo tour. This first sample can also be purchased in the webshop: You can find it under the name Mádi line.

I design each piece myself so everything is my moment, unique and unique. Each print shows where in the world the photo was taken, which is the basis of my print design print.

I work from 100% natural organic ingredients. Limited edition.

Welcome, Nana