ARCULATTERVEZÉS

Megtervezzük a céges arculatod: logó, névjegykártya, prospektus, boríték, levélpapír, dosszié, képeslap, könyv, naptár, cd lemez és boritó,  poszter.
Nem kell attól tartanod, hogy nem fog tetszeni a grafika! Lehetőséged van több körben módosításokat kérned, így a végeredmény biztosan el fogja nyerni a tetszésedet.

Egy vállalkozás számára a megfelelően megtervezett és elkészített grafikai tervezés rendkívül fontos. A megfelelő arculattervezés segít, hogy a márkád meg is maradjon az érdeklődők gondolataiban. Legyen szó logó tervezésről, névjegykártya tervezésről vagy egyedi grafikai anyagoknak az elkészítéséről.

Ajánlatkérés: fotomaryanna@gmail.com

We design your corporate image: logo, business card, brochure, envelope, stationery, folder, postcard, book, calendar, CD and cover, poster. You don’t have to worry about not liking the graphics! You have the opportunity to request changes in several rounds, so the end result will surely win your liking. 

Properly designed and crafted graphic design is extremely important to a business. Proper image design will help keep your brand in the minds of those interested. Be it logo design, business card design or creating custom graphic materials.

Request a quote: fotomaryanna@gmail.com