MINDEN AMI A MEGJELENÉS

WEBOLDAL TERVEZÉS

WEBOLDAL MINDIG DOLGOZIK!

A weboldalból az ügyfeleink nem csak reklámoznak, hanem profitálnak is.

RESZPONZÍV WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

A reszponzív design azt jelenti, hogy egy adott weboldal látványában alkalmazkodik, igazodik az aktuális felhasználói felülethez

WEBOLDAL TERVEZÉS  

Célunk elsődlegesen olyan weboldalak elkészítése mely a megrendelőnek megfelelő mind kinézetben, mind működésben, és ami a legfontosabb egyszerű és hasznos számára, könnyen áttekinthető jól optimalizálható / kereshető. A weboldalból az ügyfeleink nem csak reklámoznak, hanem profitálnak is.

RESZPONZÍV WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

A reszponzív design azt jelenti, hogy egy adott weboldal látványában alkalmazkodik, igazodik az aktuális felhasználói felülethez, legyen az számítógép, tablet, mobiltelefon, vagy akár okosóra. Viszonylag új koncepcióról beszélünk ugyan, de az informatika fejlődésének üteme megköveteli, hogy weboldalakat felkészítsük az adott eszközön való megjelenítésre. Ha nem így teszünk, nagy a valószínűsége annak, hogy versenytársainkhoz képest hátrányt szenvedünk majd. Továbbá a Google ajánlásában is előnyt élveznek azok a weboldalak, amelyek reszponzív tulajdonsággal rendelkeznek. Általunk készített reszponzív weboldalak: 

www.kissheneziguesthouse.hu,

www.nanaartfashion.com,

www.mary-anna.hu, 

RÁKERES AZ INTERNETEN!

Ez a leggyorsabb és az egyik leghatékonyabb információs eszköz manapság! Szolgáltatásaink közé tartozik a Tárhelyszolgáltatás, weboldal készítés, arculat tervezés. Önnek lehetősége van a vállalkozásának legmegfelelőbb weboldal összeállítására. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatási modellt.

WEBOLDAL MINDIG DOLGOZIK!

Weboldala nem megy szabadságra, akkor is dolgozik, amikor Ön pihen! Ezen a felületen keresztül bármikor elérik Önt Ügyfelei. A weboldal készítés során egy olyan szerkesztő felülettel felszerelt weboldalt készítünk, amely alapvető számítástechnikai ismeretekkel rendelkező ügyfeleink által is könnyedén karbantartható.
Így weblapját akár percenként is frissítheti.

Szerződéssel kapcsolatos kérdések és ajánlatkérés:  fotomaryanna@gmail.com email címen.